script type="text/javascript"> //Created by Title bar Maker (http://www.bosiljak.hr/titlemaker) function tb1_makeArray(n){ this.length = n; return this.length; } tb1_messages = new tb1_makeArray(1); tb1_messages[0] = "juliaslinas"; tb1_bln = 50; tb1_rptType = 'infinite'; tb1_rptNbr = 5; tb1_speed = 70; tb1_counter=1; tb1_timer = null; tb1_last = 1; tb1_st=''; tb1_currMsg = 0; function tb1_scrolltitle(){ if (tb1_last > tb1_messages[tb1_currMsg].length){ if (tb1_st.length == 0){ tb1_last=1; if (tb1_currMsg == tb1_messages.length-1){ if ((tb1_rptType == 'finite') && (tb1_counter==tb1_rptNbr)){ clearTimeout(tb1_timer); return; } tb1_counter++; tb1_currMsg=0; } else{ tb1_currMsg++; } } else{ tb1_st=tb1_st.substring(1,tb1_st.length); } } else{ tb1_st = tb1_messages[tb1_currMsg].substring(0, tb1_last); for (var i=0; i<=(tb1_bln+tb1_messages[tb1_currMsg].length-tb1_last); i++) tb1_st="_"+tb1_st; tb1_last++; } document.title = tb1_st; tb1_timer = setTimeout("tb1_scrolltitle()", tb1_speed); } tb1_scrolltitle();

3 dagar kvar

snart kommer Lina, vi får se vad vi hittar på :) idag har vi iallafall vare hos farfar. jag fick ett svart, smalt läderskärp, as niiice
PUSSJULIA

doo wop that thing

Idag har jag inte gjort nånting alls, spenderade gårdagen (och typ alla andra dagar) med elise och ebbis, blev grillning med rå korv och moppe. gillar mina tjejer, får se om jag orkar nått ikv, är så bara så jävla trött, har varit det några dagar så vi får se?

bjuder på en goding till låt, ingen bild. har bildbrist, har mest bara bilder på mina vänner som sover, och dom är ju såklart off limit.. (stavning?)

Lauryn Hill – Doo Wop (That Thing)


run run baby


har varit med sinicca mest hela dagen, vi var på loppis i hej med familjen,visar kort på vad jag köpte sen! Sen har ja varit med elise och linus. trevligttrevligt


A B C
That's the speed of the need
dream a little dream,
Or you can live a little dream
I'd rather live it
Cuz dreamers always chase
But never get it
 

horibelt

vilka kläder man hade :O här kommer alla mina outfits från ett och ett halvt år sen och uppåt ;)
uppdatering(fortsättning) :

annars

Igår va jag med Vesna och Ilona, jag hann bara komma innanför dörren så ringde Lina, så jag sovde hos hon :) är ganska trött idag, så nu blir det att se desperate ;) har inget intressant att säga ;)
haha nu lägg jag ut nå gamla arkiv bilder som vi typ la upp ibörjan av våran blogg! ;)
helt annars!! jag tyck vi var jätte annarrrss
PUSSJULIA

mmmmmm

hejjj, igår var vi hos några och sovde över där, vi sovde iallafall i en husvagn. Nu ska jag vara med Vesna och kanske Ilona senare, we will see.
tänkte bara visa upp min tröja jag köpte när jag var i södra sverige!.
20 kr på second hand, använder den ikväll.
PUSSJULIA

guess what?!!?

hejhej, Igår var jag med Lina, Vesna och Elise :) vi var iallafall ute det mesta av tiden. Tänkte bara berätta att om typ en vecka så far vi till göteborg och ska vara där i några dagar, sen så sticker vi till turkey! jaa ni läste rätt, vi har just bokat en resa till side i turkiet! :) härligt ska det bli! och nyss så kollade jag på hur varmt det var där nu... och det är typ 40 grader! sjukt! ;) också har vi all inclusive så jag kommer att bli fat as hell. OK kanske inte men.. ;)
snart! ↑
PUSSJULIA

beställt!
(blir assnyggt till höst!)


yaaaeeeh

HEHE snyyygt. Lina är iallafall här nu... och jaa ni ser ju vad vi gör, haha! nu komme Elise också!
PUSSISAR

put that ass to work

halloj! klockan fem slutade jag veckans sista jobbardag! sköönt. Ikväll hade jag tänkt göra nått roligt ;) we will see.
hehehe det fick visst bli en gammal bild ;) det var btw skolavsl. kvällen :)
PUSSJULIA

AKUT HJÄLP,NU!!

behöver råd.... tänkte beställa lite ur H&Ms höstkollektion?(kläder?) men behöver lite råd!Och sen än sån här, ett typ pannband? elr aa ni ser ju, är det helt ute elr helt ok?


hiss elr diss?!Reeeed

Nu drar jag till Vesna! har saknat den bruden!
ett snabbt kort på hur jag ser ut idag:
haha damp armar
PUSSJULIA

mina barn!

Min grejr från H&M komme idag, tänkte egnetligen visa allt men jag orkade inte ställa mig upp osv så jag börjar med skorna! (GLÖM INTE ATT DOM VAR PÅ REA VILKET GÖR ATT MER UNDERBART ÄN VAD DE REDAN ÄR)


visar resten senare!


dra mig baklänges och kalla mig arne

galet snyggt alltihop. från H&m. Tyvärr hade jag inga pengar för jag beställde saker för ca två veckor sen som kommer vilken dag som helst:$


miss home

Snart blir det att fara och sola och bada! har bara en sak att säga, jag läängtar hem! vill ta tåget hem. Det är endå bara 5 dagar kvar.... snart.

Har så mycket att berätta! saknar diiiig!

PUSSJULIA

vill bara dansa hela natten lång

Idag ska jag inte göra ett jävla skit, igår var jag helt sjukt jävla trött och bara utmattad att jag inte ens orkade köra, åkte bakom elise nästan hela tiden vi var ute. Iofs for vi in ganska snabbt, åt chips å dipp, såg barnprogram och de okända haha. NICEså jävla braaaaaaaaaaa


sickligt

HOOOJJ, kan berätta vad som har skett under dagen! ;) allt började med att vi for till stranden, har vare där typ hela dagen! :) det är så sickligt varmt i vattnet här! var ju till ullared igår också! :D det
var as nice är! jag köpte mest välbehövliga grejjer! men det vart ganska mycket endå!

kanske bloggar senare!PUSSJULIA

lite sådär lagom lantis och stolt

Hej shitafaces, komme hem för en stund sen, jag och elise for på konsum, köpte onyttigt och träffade linus. trevligt trevligt.


Och nu till ett hett ämne som är på allas läppar för stunden, vad hände på stadsfesten?

Well i can tell you, it was amazing. Hängde med mina favoriter, åkte karusell, mådde illa, åt sliskigt, såg timbuktu och mustasch.. Sen lantis som jag är, är jag sådär lite stolt för att jag stog asnära timbuktu då han stod och åt sin pizza och typ ingen annan var där? Sen just då jag skulle ta ut tummen ur röven och gå fram till han, komme våran skjus så de blev inge av.. typiskt mig?

AJAA, nu ska jag gå och göra gröt- håj!


fat frog

hoj, snart bär det av till mellerud! en låång bilresa framför mig! men eftersom vi har den underbara husbussen så har vi laddat med film och snask! det västa är att åka bil en så lång sträcka! man kan varken sträcka på sig när man vill eller göra andra grejer!:)

vi ska iallafall hälften av tiden bo bo en as fett camping!

det är en jätte fin strand! jätte stor osv osv, syns dock inte så bra på bilden ;)

dom har även en vattenrutchkarna, haha ;)

syns inte förren om två veckor!


PUSSJULIA

oh sunnie days!

Helo, idag har jag kastat ved med moder, jobbigt men de måste göras. Just nu sitter jag och väntar på posten, vill verkligen att mitt förarbevis ska komma. menemen, vi fårse.

I onsdags va jag å julia på stadsfesten några timmar, blev asbra. köpte också några grejer..


upptäckte just att jag stod askonstigt på alla bilder, men aja vafan.

Köpte även örhängen, solbriller å en ring:)


Har gött,

RSS 2.0